Identificació dels punts d'aigua

Els punts d'aigua que estan ben conservats o en els quals s'estan realitzant accions per millorar el seu estat de conservació, poden sol·licitar formar part de la iniciativa 1.000 Punts d'Aigua i rebre un cartell identificador.

Les raons per col·locar un cartell identificador poden ser diverses: donar visibilitat al projecte, donar valor al punt d'aigua, reconeixement al propietari, facilitar informació als visitants, etc.

L'identificador és un vinil autoadhesiu enganxat sobre una placa rectangular d'alumini de 12 x 15 centímetres amb la següent informació:

  • Nom del punt d'aigua
  • Logotip de la inicitiva 1.000 Punts d'Aigua amb un número de l'1 al 1.000.
  • Hi ha lloc per un parell de logotips més. Poden ser els de l'entitat, del propietari, del finançador d'alguna actuació, etc...
  • Un codi QR que pot ser llegit per mòbils i tablets que enllça amb la fitxa del punt al portal web.

La sol·licitud l'ha de realitzar el gestor de l'espai (propietari, l'entitat de custòdia, arrendatari, ajuntament...) enviant un correu electrònic a info@paisatgesvius.org.

El preu del cartell és de 50,00 € (costos d'instal·lació i enviament no inclosos). La instal·lació recomanada és amb un pal de fusta de com a mínim 13 cm. de gruix i un metre d'alçada, escapçat a 45 graus.