Aplicació Mòbil

Característiques de l'aplicació

L'aplicació mòbil et permet crear nous punts d'aigua i registrar observacions a punts d'igua creats prèviament des del teu dispositiu mòbil utilitzant una senzilla interfície.

Per tal que l'aplicació funcioni offline, és a dir sense connexió a Internet, primer te l'has d'instal·lar (a sota tens les instruccions per fer-ho) i actualitzar l'inventari de punts d'aigua. Quan està offline pot ser que no es carregui el mapa de fons, però  sempre apareixeran els punts situats en un radi d'1 km de la teva posició o els podràs buscar pel seu nom.

L'aplicació es pot instal·lar tant en dispositius Android i iOS com a PWA (Progressive Web App). Aquest format, a més, funciona en qualsevol altre sistema operatiu ja que es carrega en el navegador i continua funcionant en segon terme.

Instruccions d'instal·lació

  1. Carrega l'adreça de l'aplicació al navegador:  https://1000punts.cat/pwa
  2. Clica el botó "Afegir 1000 punts d'aigua a la pantalla d'inici" o busca aquesta opció al menú del navegador.
  3. Una vegada completada la instal·lació, tanca el navegador i busca l'aplicació a la pantalla d'inici del teu dispositiu. Mentre estàs online, obre l'aplicació i registra't.
  4. Abans d'anar al camp (sobretot si es va a llocs sense cobertura) es recomana actualitzar l'inventari per tal de poder buscar i accedir a tots els punts d'aigua registrats fins al moment.

1.jpeg 2.jpeg 3.jpeg