Notícies

Col·locació de plafons a les llacunes amb samaruc

02-12-2016
Paisatges Vius - S.O.S. Samaruc

En el marc del projecte S.O.S. Samaruc es va dissenyar un cartell informatiu sobre els peixos de les llacunes litorals per col·locar a l’Estany Tort, el Port de l’Estany i el Torrent del Pi.

Es tracta d’un cartell de grans dimensions (135 x 90 cm.)  amb un disseny i uns continguts molt visuals: una fotografia amfíbica de fons serveix per integrar-hi il·lustracions de les espècies de peixos més característiques d’aquests hàbitats. Una sèrie de càpsules de text donen informació al visitant sobre la diversitat d’espècies, el seu estat de conservació, les problemàtiques que els afecten i les accions realitzades per Paisatges Vius en el marc del projecte S.O.S. Samaruc.

El cartell es col·locarà als tres espais en custòdia de Paisatges Vius al litoral de l’Ametlla de Mar on s’han restaurat llacunes: la platja de l’Estany Tort (2012), el Port de l’Estany (2016) i el barranc del Torrent del Pi (2017). El contingut és idèntic a tots els cartells a excepció del nom de la llacuna. El suport del cartell serà un marc de biga quadrada de fusta de 12 cm.

En l’elaboració del cartell hi han participat el fotògraf submarí Miqui Rosa, l’il·lustrador naturalista Martí Franch i el dissenyador Lluc Julià. La col·locació del cartell va anar a càrrec d’Aprèn, Serveis Ambientals. Tots ells uns professionals.

Entitat

Logotip
Paisatges Vius
08511 L'Esquirol
Barcelona

Galeria